EETHUIS AL SHAMI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 280 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Al Shami. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 16:50 Ik had de vorige keer besteld en dat was lekker. Maar ik had kalfsshoarma besteld, maar het was zo doorbakken en taai dat ik het niet eens weggekauwd kreeg. Heb voor ruim 18 eu alleen wat aardappeltjes en brood op. Zoueigenlijkgewoonm'n geld terug mo
9 jun 2024 om 10:00 De tijd die er staat betekent dat het besteld is om 16:15 met vermelding 17:30 levertijd en dat klopte precies
6 jun 2024 om 20:47 Kalfshoarma , was onzettend vet en enorm taai. Het kalfvlees was van een slechte kwaliteit, vol met zeen Friet slap of dubbel gebakken. Gemixte salade moet zoeken. Zonde van je geld!!! Laatste x geweest Kipshoarma was trouwens redelijk
5 jun 2024 om 20:04 1. Gegrilde kip (11,=) was smaakvol, goed gegaard. 2. Kalfshoarma van het spit (16,=), was onzettend vet en enorm taai. Het kalfvlees was van een slechte kwaliteit, vol met zeen. Bestelling was een uur te laat.
2 jun 2024 om 13:11 pizza was heeel goed en die kip speciaal ook goeie rijst en kip goed op smaak en mals
1 jun 2024 om 20:28 Heerlijk
1 jun 2024 om 20:26 Helaas kwam de bestelling zonder rijst. Wat wel besteld was .
30 mei 2024 om 19:54 Supersnel geleverd, heerlijke broodjes!
30 mei 2024 om 0:09 Het eten was heerlijk maar het duurde echt lang had bijna geen zin meer om te eten
29 mei 2024 om 22:48 Duurde wel lang voor dat ze er waren, maar de kip was wel vers en goed.
29 mei 2024 om 21:36 1 bord eten voor een familie menu, een hoop aan gort gesneden wraps met wat vlees, veel kommer en slappe aardappelschijfjes, lauw tot koud... na contact met deze zaak over deze beschamende aflevering van dit "familie" menu een hele slechte nasmaak...
26 mei 2024 om 10:20 Op zich prima, al was het erg jammer dat de knoflooksaus ontbrak in de kapsalon.